Mansgard


Vi är ensamma om Cactus Jack i Sverige

Cactus Jack är ett inarbetat märke för alla BBQ-älskare. Numera finns produktionen i Schweiz och säljs i Europa. Vi och en återförsäljare i Norge är ensamma om att sälja dem i Skandinavien.

All lövved fungerar bra där bokved är bäst men allra bästa aromatiska röksmak får du om du använder flis från körsbärsträd, plommonträd, äppelträd eller päronträd. Du kan med fördel vattendränka flisen och lägga dem på glödbädden så får du bäst rökutveckling.

Varför barbecue?
Barbecue liknar att steka i ugn med låg värme idealtemperaturen är mellan 120°–160°. När du barbecuegrillar hålls locket över grillen stängt, då fångas alla goda rökaromer upp. Barbecuegrillning passar till allt. Hela laxsidor, kyckling, hela stekar, men även till exempel högrev, oxbringa och lägg. Den långa tiden gör att köttets struktur bli mjukare och fantastiskt gott om det grillas med ved- eller träkolsrök. I USA säger man att beviset för en god barbecue är att man ser en rödfärgad ”rökrand” under köttets stekyta.

Klicka gärna på Cactus Jack-länken nedan och läs mer om BBQ.
Cactus Jack 16” Special Edition

Rökgrillvagnen som är drömmen för varje BBQ-älskare. Du kan tillreda olika rätter med varierande temperaturer samtidigt eftersom den stora eldningsboxen garanterar en mycket exakt kontroll av temperaturerna. Mellan eldkammare och BBQ-kammare sitter en lavasten som förhindrar att aska och flammor kommer i kontakt med det tilllagade.

Vikt 160 kg
Stekyta 71x40 cm
Storlek 145x80x145 cm
Materialtjocklek 6,5 mm
Pris 16 500 kr inkl moms (Livslång Garanti)

© 2012–2017 Månsgård Ridanläggning och Krukstopp, Rydebäck · Södergård Krukstopp, Staffanstorp · info@mansgard.se · webb www.sundreklam.se